Toate categoriile

Cooperare / Vanzari angro

Suntem deschiși cooperării cu companii, specialiști, precum și cu noi furnizori pentru vânzări en-gros.

Mai jos vă oferim procedura pentru fiecare categorie:

  • Furnizori:  Trimite-ne catalogul tău pe e-mail: electroparcsrl@gmail.com cu sugestiile tale și cu siguranță le vom lua în considerare și îți vom răspunde.
  • Specialisti si Companii din Republica Moldova:  Puteți folosi site-ul pentru o comandă angro / Exemplu: Aveți nevoie de 10-15 unități dintr-un anumit articol pe site, lăsați o comandă pentru aceste 10-15 articole ca consumator obișnuit pe site-ul site-ul web cu informațiile dvs. de contact și vom recalcula automat costul angro pentru dvs. și vă vom oferi un preț diferit indiferent de costul comenzii dvs. pe site. Pentru o comunicare mai bună, vă recomandăm să utilizați Viber/Whatsapp pentru a vă putea contacta.

Noi nu introducem in mod special opțiunea de cont personal pe site deoarece suntem sincer convinsi că acest sistem este deja neefectiv. Operăm pe o strategie de piață deschisă, suntem deschiși către cooperare și tactica noastră este să vă păstrăm ca cumparator angro cu oferte bune și competitive si nu cu un cont pe site sau newslettere prin e-mail.

Suntem deschiși pentru cooperare.

Cu stima, echipa Electroparc.