Toate categoriile

Despre noi / Rechizite bancare

Electroparc SRL prezintă cu succes componente și accesorii pentru electrocasnice pe piața din Republica Moldova din anul 1999 și este un lider binemeritat în domeniu. Mulți ani de experiență ne permit să implementăm profesional cele mai complexe sarcini din acest domeniu.

În ultimii 10 ani de dezvoltare, compania a suferit transformări enorme: și-a schimbat punctul de vânzare inițial prin deschiderea unui nou magazin în 2013 și a unui magazin online actualizat în 2023, a diversificat oferta de piese de schimb în toate categoriile actuale, oferind clienților săi piese de schimb de cea mai înaltă calitate, prețuri echilibrate pe piața internă a Republicii Moldova, acumulând mulți clienți angro și cu amănuntul și chiar a apropiat perspectivele de export de mărfuri în afara Republicii Moldova.

Anul trecut 2023 nu a făcut o excepție pentru noi: am introdus achitarea cu cardul, am oferit posibilitatea achitării contactless, am trimis primul colet din istoria noastră în luna mai și până în decembrie numărul de colete trimise a depășit 300 de unități trimise în toată Moldova, am găsit noi furnizori și a început procesarea de la 0 a site-ului vechi, lucru la care este încă în desfășurare non-stop.

Anul acesta ne-am deschis site-ul nou și prețurile pentru cumpărătorul obișnuit,  schimbând vectorul direcției noastre de la meșteri la consumatori obișnuiți și vânzări angro.

Magazinul nostru online este o ofertă de servicii de înaltă calitate către public și posibilitatea de a vă repara singur tehnica de uz casnic. În același timp cumpărătorii și furnizorii angro au posibilitatea de a primi cele mai detaliate informații despre produsele noastre și de a comunica direct cu compania noastră din orice colț al lumii.

O perspectivă durabilă de dezvoltare și oferirea de servicii de calitate în domeniul nostru este ceea la ce lucrăm în fiecare zi și, uneori nopți in șir.

Suntem gata să continuăm să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre și nu ne vom opri!

Vă mulțumim că ne-ați ales!

Cu stima, echipa Electroparc.

  • Rechizite bancare :

ICS Electroparc SRL

IBAN: MD20EN000000222422816893

K.B: ENEGMD22893

Cod fiscal: 1006600049989 / 0305832

Adresa Juridică : str.Dacia 51/1 ap.188 or.Chisinau / MD-2062