Toate categoriile

Despre noi

Electroparc SRL prezintă cu succes componente și accesorii pentru electrocasnice pe piața din Moldova din anul 1999 și este un lider binemeritat în această direcție. Mulți ani de experiență ne permit să implementăm profesional cele mai complexe sarcini din acest domeniu.


Activitatea principală a companiei noastre este livrările directe din Italia, Germania, China, Spania, Turcia de piese de schimb pentru toate tipurile de mașini de spălat, mașini de spălat vase și uscătoare, echipamente frigorifice și de încălzire a apei, aspiratoare, precum și componente pentru cuptor cu microunde din import. Piesele de schimb care sunt la vânzare sau pot fi comandate din catalog sunt prezentate pe site-ul nostru.


Acceptăm și comenzi individuale pentru piese de schimb originale noi sau universale. De asemenea, puteți găsi la noi piese de schimb second hand și mașini de spălat rulate.


Specialiștii noștri calificați se vor consulta întotdeauna cu privire la orice întrebare care vă interesează, vă vor ajuta la alegerea unei piese de schimb și la diagnosticare. Ei vă vor sfătui cu privire la opțiunile de compatibilitate, calitate, echipament și vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere. Când vindeți, asigurați-vă că verificați cu documentația tehnică pe care o avem - acest lucru vă permite să evitați greșelile atunci când alegeți piesele de schimb și accesoriile.


Mulți ani de experiență ne permit să asigurăm disponibilitatea mărfurilor la zi în depozitul nostru. În sortimentul nostru puteți găsi întotdeauna cele mai populare piese de schimb pentru electrocasnice mari.


O mare rețea de parteneri ne permite să îndeplinim o comandă de furnizare a oricăror componente disponibile pe piața mondială. Sortimentul este în continuă expansiune, iar primirile frecvente de mărfuri ne permit să avem mereu în stoc majoritatea articolelor populare.


Pentru buna noastră reputație este foarte important:


Manopera excelenta si punctualitate


· Disponibilitatea unor specialiști calificați cu experiență vastă.


· Accesorii și materiale calitative originale.


·        Garanție! Nu ne anulăm niciodată garanțiile.


Datorită faptului că pentru noi toate aceste cerințe sunt pe primul loc, lucrăm de mai bine de 20 de ani! Vă mulțumim pentru alegere!